NERO isi cauta o casuta doar a lui. Bucuresti

Data publicării: 21.08.2023
 • Locaţie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

ADOPTIE motan negru in varsta de aprox. 2 ani.
Este castrat, deparazitat si vaccinat la zi, cu analize de sange facute inclusiv teste negative pt. FELV, FIV, FPV, FcoV si Giardia (acum un an cand l-am adus acasa). Nero a crescut la curte pana la un an, era foarte speriat de oameni si cu greu ne-a lasat sa punem mana pe el sa-l luam acasa. Dupa 1-2 saptamani a devenit foarte iubitor.
Asadar este foarte iubitor, ii place sa fie tinut in brate, sa primeasca pupici (ofera si el din cand in cand) si sa stea pe langa oameni. Este obisnuit sa isi faca nevoile la litiera si nu isi marcheaza teritoriul. Este cuminte, jucaus si ascultator/receptiv. Stie de “NU”, adica daca ii spui nu de doua-trei ori nu mai face sau nu se mai urca unde nu trebuie (ex. pe birou).
Nu este deloc pretentios la mancare si trebuie avut grija pe unde este lasata mancarea deoarece ar manca toata ziua, aproape orice...
O singura problema ar fi si anume ca nu este sociabil cu alte pisici/animale. Noi mai avem doua pisici (o fetita si un baiat), amandoua blande si prietenoase. Baiatul ar fi vrut tare mult sa se imprieteneasca si sa se joace cu Nero, dar nu vrea de nici o culoare. Cum ii vede cum ii ataca de zboara pufu din ei si lor le e frica de Nero. Daca il vad la fata fug si se ascund.
La curte la fel, alerga toti pisicii care intrau in curte. Cu unul singur se mai imprietenise, dar si cu ala se mai “atingeau” unul pe celalalt din cand in cand.
Deoarece ne-am atasat foarte tare de el ne-am chinuit un an si noi si el, am incercat toate modalitatile gasite pe net sa-i facem sa se inteleaga, dar nimic, nici o schimbare.
Asadar, desi ne doare sufletul ar trebui luat de cineva care nu are alte animale si care ii poate oferi un camin calduros doar al lui, sa fie singurul stapan pe mosie. ????
Mai multe poze puteti vedea aici:
https://www.flickr.com/photos/196439523@N06/with/53109833691/?fbclid=IwAR0hqRu3OKO-dA-Ggy37-iiN3em73pl3QgjAPMEw-dLrBjO50tIHC4pDswQ


Telefon: -

Acest anunț este real și verificat de utilizator:


Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile - Termeni și condiții

 • Pe acest site NU se vând animale - NU acceptați să plătiți sume de bani
 • Verificați numărul de telefon al adoptatorului printr-o căutare pe Google
 • Nu mergeți neînsoțit(ă) atunci când dați spre adopție sau adoptați
 • Acest site NU este implicat și NU garantează în nici un fel anunțurile publicate - răspunderea aparține în totalitate utilizatorilor și vizitatorilor

Anunţuri asemănătoare

 • NERO isi cauta o casuta doar a lui.
  NERO isi cauta o casuta doar a lui.
  Motani - Bucuresti (Bucuresti) - 21.08.2023

  ADOPTIE motan negru in varsta de aprox. 2 ani. Este castrat, deparazitat si vaccinat la zi, cu analize de sange facute inclusiv teste negative pt. FELV, FIV, FPV, FcoV si Giardia (acum un an cand l-am adus acasa). Nero a crescut la curte pana la un a...