Pisicuta Proserpina, agentul secret de veselie si zambete- ADOPTIE Constanta

Data publicării: 27.03.2021
 • Locaţie: Constanta, Constanta, Romania

Pentru ADOPTIE - Pisicuta negra, sanatoasa, foarte comica in timp ce se joaca - adorabila, are 1 an si cateva luni, nesterilizata , cu blanita scurta foarte matasoasa. Din privire puteti sa vedeti ca este un sufletel cu infinita dulceata si inocenta. Este foarte energica, afectuoasa, haioasa, blanda, dar daca ceva nu i se pare in regula, devine amazoana si va solicita vigilenta la maxim. Nu suporta vaccinurile, deci nu vrea s-o chinuiti cu ele, ci sa tineti cont de vointa ei. Prefera sa stea ziua in curte, in natura, cand nu este frig, pentru ca adora libertatea, dar va veni si la dvs.
Nu este mofturoasa la mancare. Se adapteaza treptat la schimbari de spatiu, nutritie, persoane...si fara rezerve la jucarii, exceland in dinamism la jucariile noi. Adora spatiu cat mai mare de joaca. Dupa un timp, dupa ce se plictiseste de minunatele jucarii, face burtica minge de fotbal si va urmareste peste tot, din iubire si grija.
Are deja stalp de gherute, litiera, cosulete de dormit, jucarii, doar sa o iubiti sincer si sa va faceti responsabil/a de soarta ei, ingijind-o in cele mai bune conditii pana la sfarsitul existentei ei, sa nu o tratati ca o jucarie vie care sa va faca pe plac sau sa fie disciplinata ca un scolar. Are o usoara sensibilitate la frig, de preferat sa aiba o curte pentru joaca cu acces la interior sau balcon mare la apartament. Va cerceta tot si se va juca cu tot ce prinde. Pentru moment raspunde la numele Proserpina si se afla in Constanta.
Trimiteti-mi va rog sms la numarul 0770996713, pentru a va contacta ulterior.


Telefon: 0770996713

Acest anunț este real și verificat de utilizator:


Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile - Termeni și condiții

 • Pe acest site NU se vând animale - NU acceptați să plătiți sume de bani
 • Verificați numărul de telefon al adoptatorului printr-o căutare pe Google
 • Nu mergeți neînsoțit(ă) atunci când dați spre adopție sau adoptați
 • Acest site NU este implicat și NU garantează în nici un fel anunțurile publicate - răspunderea aparține în totalitate utilizatorilor și vizitatorilor

Anunţuri asemănătoare

 • Adopție pisica Bucuresti
  Adopție pisica Bucuresti
  Pisici femele - Bucuresti (Bucuresti) - 13.04.2021

  Dau spre adopție o pisica foarte blândă vine la mângâiat vine la mine in terasa de vreo 2 săptămâni și încerc pe cât posibil sa am grija de ea dar nu o pot lua in casa deoarece am și eu pisica mea.

 • Mimi, pisicuta neagra si blanda
  Mimi, pisicuta neagra si blanda
  Pisici femele - Bucuresti (Bucuresti) - 11.04.2021

  Mimi, pisicuta in varsta de aproximativ 1 an isi cauta casuta in Bucuresti. Am luat-o de pe strada cu codita necrozata si a fost necesara amputarea ei, ramanand in regula o parte foarte mica. Este sterilizata, deparazitata si testele facute negative ...

 • Esti singur pe lume?Sa nu crezi asta niciodata.
  Esti singur pe lume?Sa nu crezi asta niciodata.
  Pisici femele - Bucuresti (Bucuresti) - 23.03.2021

  Cineva vrea sa fie cu tine sa va ajutati reciproc. A murit un vecin si pisicuta a ramas in strada.Ai tu grija de ea. Negruta- 2-3 ani.Castrata.